Verdeler van:
DE 12 ENGELEN VAN ATLANTIS : JE LEVEN VERDIEPEN MET DE KRACHT VAN 12

DE 12 ENGELEN VAN ATLANTIS : JE LEVEN VERDIEPEN MET DE KRACHT VAN 12

 

Samen duiken we in de wijsheid van het gouden tijdperk van Atlantis en haar inwoners, hoe zij door een diepe eerbied in eenheid leefden met de natuur, met de kosmos en andere planetaire beschavingen. We gaan op zoek naar hoe we die wijsheid terug in ons eigen leven kunnen brengen. Zo vinden we de sleutels om lichaam en geest in harmonie te brengen.

De wet van 12 geeft ons 12 maanden, 12 archetypische eigenschappen die werden onderwezen door 12 grote engelen. Deze archetypische eigenschappen vormen de sleutel tot het nieuwe bewustzijn waarin de 12 krachten liggen die jouw leven verdiepen en je leiden naar de gouden liefde in je hart.

LEVEL 3

LEVEL 3

LEVEL 3 CURSUS
14 tem 17 juli 2022

We nemen de laatste etappe van onze opleiding om Aura-Soma consultant te worden. Level
3 voor gevorderden staat je toe om de diepere aspecten van kleur te exploreren doorheen de meestersequentie maar ook het ontwikkelen van een vollediger begrip van de subtiele anatomie van de mens vanuit een Aura-Soma perspectief.

Het voedt tevens de ontwikkeling van je consultatietalenten door praktische oefeningen en door de rol van consultant, student en observator in te voelen; het ontwikkelen van de verbindingen tussen kleur en bewustzijn om je intuïtie te helpen verbinden met de equilibriums op een dieper niveau.

LEES MEER

LEVEL 2 VERDIEPINGSCURSUS

LEVEL 2 VERDIEPINGSCURSUS

Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, de wet van 3 door subtiele anatomie, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, synergie consultaties, Quintesseces door het doorlopen van de Meesters.

Na afronding van deze cursus, kun je, als je jezelf er klaar voor voelt, je publieke praktijk beginnen te ontwikkelen. Dit betekent dat je je dient te registreren om een geregistreerde Aura- Soma Practioner te zijn, door het aanvragen van een praktijkcertificaat waarbij we je vragen dit certificaat zichtbaar te tonen als je consulten geeft en je volgt twee verdiepingscursussen: Being the star you are en Persoonlijke vaardigheden.

LEES MEER

BASIS 1 Cursus

BASIS 1 Cursus

AURA-SOMA: ONTDEK WIE JE ECHT BENT
EN LAAT JE IN HARMONIE BRENGEN DOOR DE KRACHT VAN KLEUR

Aura-Soma is een holistische zielstherapie die je in contact brengt met je essentie.
Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

Kleuren werpen ook licht op onze schaduwkanten, struikelblokken, uitdagingen en Aura-Soma brengt ook hierin ondersteuning op een zachte maar voelbare manier.

LEES MEER

DATA?

Maandag 20 tot en met donderdag 23 september 2021 van 9u30 tot 17u. OF
Maandag 22 tot en met donderdag 25 november 2021 van 9u30 tot 17u.

Deelname kost 650 euro, inclusief drank, versnaperingen, cursusboekje en officieel certificaat van de Aura-Soma Academie (ASIACT)

WAAR?

Sool bvba, Blakmeers 61,1790 Affligem

INSCHRIJVEN

via eva@soolbvba.be of op 0474/92 90 12.

Het pad van de godin

pad van de godin - pafosBeleef samen met ons een bezielende reis en het pad van de godin !

2 tot 9 oktober 2017 in Pafos, Cyprus

Een week van herbronning, verrijking, ontspanning en gezellig samen zijn.

Gedurende 7 dagen:

  • vanuit je hart je essentie delen
  • een innerlijke en uiterlijke reis naar je authentieke kracht
  • thuiskomen bij jezelf

Themadagen: ontdek wat kleur met jou kan doen

blauwWil je graag meer te weten komen over Aura-Soma?
Kom dan naar de themadagen bij SOOL, Blakmeers 61, 1790 Affligem.

Inschrijven kan via eva@soolbvba.be of op 0474/929012 en is noodzakelijk.

De workshops kosten 30 euro/dag, koffie en versnaperingen inbegrepen.

News