Verdeler van:

Aura-Soma Level 1

BASIS 1 BLAUWE CURSUS:

27 tem 30 MAART OF 14 tem 17 MEI OF 3 tem 6 JULI 2023

 

AURA-SOMA: ONTDEK WIE JE ECHT BENT
EN LAAT JE IN HARMONIE BRENGEN DOOR DE KRACHT VAN KLEUR

 

Aura-Soma is een holistische zielstherapie die je in contact brengt met je essentie.
Als we de taal van kleur begrijpen en ze actief en bewust in ons dagelijks leven integreren, komen we in verbinding met ons Ziele-plan en de oorspronkelijke verlangens van onze ziel.

Kleuren werpen ook licht op onze schaduwkanten, struikelblokken, uitdagingen en Aura-Soma brengt ook hierin ondersteuning op een zachte maar voelbare manier.

Jij bent de kleuren die je kiest en de kleuren die je kiest vertegenwoordigen dat wat jouw ZIJN het meeste nodig heeft, en dit op elk gebied – fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch en dit door middel van essentiële oliën, mineralen, kleurenergie, planten– en kruidenextracten.

Het is een krachtig middel tot zelfhulp zodat je gemakkelijker ziet wat je wilt veranderen en geeft je ook de nodige ondersteuning om die veranderingen ook effectief door te voeren, beslissingen te nemen, knopen door te hakken, je beter, bewuster in je vel te voelen. Ze bieden ook steun bij verdriet of verwerkingsprocessen…

Wil je graag weten wat je ziel tot uitdrukking wilt brengen?
Sta je open voor een verdieping van wie je bent en ga je voor een groei en bloei?
Wil je graag weten wie je echt bent, wat jouw kleuren zijn?
Ben je therapeut, coach, spiritueel leraar, healer … en op zoek naar een verdieping in jouw praktijk?
Ben je leergierig en benieuwd wat kleuren en geuren met jou kunnen doen?

4 dagen word je meegenomen op een kleurenreis naar je zelf…genieten, helen en jezelf ontdekken in een gezellige vakantiesfeer en omringd door prachtige kleuren…

Deze cursus is onderdeel van een 3-delige reeks. Het is een op zichzelf staande module, waarbij de ervaringen en aangeleerde stof volwaardig zijn om te integreren in je privésfeer, dagelijks leven, meditatie, coaching of andere praktijk.

Je leert de basisbeginselen van de taal der kleur;
Je krijgt inzicht in het elektromagnetische veld en de subtiele anatomie van het menselijk lichaam; Je leert op een praktische manier werken met Aura-Soma producten zowel voor jezelf als voor anderen : balansoliën, pomanders, quintessences, kleuressences.

Door middel van ervaringsgericht werk en tal van oefeningen word je opgenomen in een diepgaande kleurenreis én een praktische leerschool.

DATA?

Maandag 27 tem donderdag 30 maart 2023 van 9u30 tot 17u.

OF

Zondag 14 tem woensdag 17 mei 2023 van 9u30 tot 17u.

OF

Maandag 3 tem donderdag 6 juli 2023 van 9u30 tot 17u.

Deelname kost 670 euro, inclusief drank, versnaperingen en lichte lunch, cursusboekje en officieel certificaat van de Aura-Soma Academie (ASIACT)

 

WAAR?

Sool bvba, Blakmeers 61,1790 Affligem

INSCHRIJVEN

kan via eva@soolbvba.be of op 0474/92 90 12.

 

Uw inschrijving wordt bevestigd na een voorschot van 100 euro op rekeningnummer BE25 3930 0426 7382. Je kan altijd een factuur krijgen.

News