Verdeler van:

 

Aura-Soma Level 2

Verdiepingscursus
10 tem 13 JULI 2023

Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, de wet van 3 door subtiele anatomie, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, synergie consultaties, Quintessences door het doorlopen van de Meesters.

Na afronding van deze cursus, kun je, als je jezelf er klaar voor voelt, je publieke praktijk beginnen te ontwikkelen. Dit betekent dat je je dient te registreren om een geregistreerde Aura- Soma Practitioner te zijn, door het aanvragen van een praktijkcertificaat waarbij we je vragen dit certificaat zichtbaar te tonen als je consulten geeft en je volgt twee verdiepingscursussen: Being the star you are en Persoonlijke vaardigheden.

Uitlijning van de cursus: een onderzoek van de 5 niveau’s van kleur: symbolisch, spiritueel, mentaal, emotioneel en energetisch; de primaire kleuren in alle kleuren en de 3 tendenzen; de wet van drie – subtiele anatomie; Equilibrium en numerologie; quintessences: meer informatie over de Meester energieën; kleuraderen; het gebruik van kristallen in het Aura-Soma systeem.

 

WANNEER?

Maandag 10 tot en met donderdag 13 juli 2023 van 9u30 tot 17u.

WAAR?

SOOL bvba, Blakmeers 61, 1790 Affligem.

Deelname kost 670 euro, inclusief drank, versnaperingen en lichte lunch, cursusmap en gebruik van alle producten.

 

INSCHRIJVEN

kan via eva@soolbvba.be of op 0474/929012.

Uw inschrijving wordt bevestigd na een voorschot van 100 euro op rekeningnummer BE25 3930 0426 7382.
Je kan altijd een factuur krijgen.

News