Verdeler van:

INFO

De basisopleiding bestaat in totaal uit verschillende niveaus. De eerste drie niveaus bestaan uit telkens uit een cursus van 6 volle dagen. Vicky heeft elk van deze drie basisopleidingen naar een primaire kleur genoemd.

Basis 1 als Blauwe cursus: basisbeginselen van de taal der kleur: wat betekent kleur op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel gebied. Geschiedenis en filosofie van het Aura-Soma Colour Care System. Menselijk energetisch veld en subtiele anatomie. Basis van de consultatieprocedure: basis, kleurenflow, vertopte kleuren, geschudde kleuren, complementaire kleuren en aanbevelingen voor de klant. Sets binnen de set: chakraset, aartsengelenset, rescueset, New Aeon Child Set.
Wat zijn pomanders, quintessence, kleuressences en hoe werken ze, waarvoor gebruik je ze? Vooral veel oefeningen waardoor jij persoonlijk groeit.

Na dit niveau moedigen we je aan om te oefenen met familie en vrienden om de informatie over de cursus te integreren. Ook om je vaardigheden en vertrouwen op te bouwen in het geven van een consult. Een periode van 3 à 4 maanden tussen de cursussen is nodig om deze integratie plaats te laten vinden.

Basis 2 als Gele cursus: Aura-Soma zienswijze van de kleuren, de verschillende niveaus van consultatie, de drie-eenheid, het gebruik van kristallen in Aura-Soma, intense kleuren, de schaduwkant van de kleuren, kleuren die corresponderen met verschillende incarnaties, Aura-Soma’s kleur en numerologie, Astrologie en kleur, kleur ademen, kleur in onze omgeving, synergie consultaties, de Meesters, diepgaande aantekeningen van B31 tot en met B64.

Na afronding van deze cursus, kun je, als je jezelf er klaar voor voelt, je publieke praktijk beginnen te ontwikkelen. Dit betekent dat je je dient te registreren om een geregistreerde Aura-Soma Practioner te zijn, door het aanvragen van een praktijkcertificaat waarbij we je vragen dit certificaat zichtbaar te tonen als je consulten geeft en je volgt twee verdiepingscursussen: Listening to the star within en Persoonlijke vaardigheden.
Voor dat je aan Niveau 3 of Gevorderde cursus kunt deelnemen, dien je een essay te schrijven van 2000 woorden.

Niveau 3 als Rode cursus: Alles wordt gegrond als je de relatie tussen kleur, de Levensboom en de Tarot verkent. Levensboom als oeroude mindmap, je eigen mindmap maken, delen van de levensboom, onderzoek van de delen, paden, sferen, werelden. Dit is het laatste cursus deel van de Practitioner Training.

Niveau 4 vereist zelfstudie, die bestaat uit vragen en een essay. Als je wenst om een volledige praktijk te ontwikkelen, dan ziet AS I ACT je als volledig gekwalificeerd na het succesvol afronden van dit onderdeel. Nadere detail hierover worden je gegeven als je door de trainingsniveaus gaat. Eén van de vereiste voorwaarden is het voorleggen van 60 consultatieverslagen op het door de Academie voorgeschreven formulier. Je kunt met het bijhouden van deze consultatieverslagen beginnen na niveau 1. Natuurlijk verwachten we een verdieping van de informatie op het formulier als reflectie van verdere training en begrip van het systeem als je door de drie trainingsniveaus gaat. Dit is voornamelijk van toepassing op de gemaakte aanbevelingen als resultaat van de 4 flessen keuze.

Als je wenst op de hoogte gehouden te worden van de laatste informatie van AS I ACT, kun je lid worden van het Practitioner systeem. Voor een jaarlijkse bijdrage ontvang je de 3-maandelijkse nieuwsbrief en het blad “The practitioner” en informatie over nieuwe flessen. Je leraar heeft formulieren om je hiervoor aan te melden of je kunt contact opnemen met AS I ACT. Na het afronden van je niveau 2 training, kun je je lidmaatschap upgraden naar de volledige status, zodat je kunt beginnen met het ontwikkelen van je eigen praktijk.

News